PAROCHIECENTRUM
HOLSBEEK DORP

Het zaalcomité

Een kleine groep van mensen, het zaalcomité genaamd, is belast met het beheer en de uitbating van het Parochiecentrum. Dit comité heeft, in samenwerking met het Europees programma voor Plattelandsontwikkeling:

• Leader + hageland
  • De Gemeente Holsbeek
  • De kerkfabriek

het Parochiecentrum gemoderniseerd en omgevormd tot een aangename ontmoetingsplaats voor velen.
Het kan worden gebruikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en festiviteieten van de verschillende verenigingen en organisaties.
Het wordt tevens ter beschikking gesteld voor feesten van particulieren.
Ook voor uitvaarten is het Parochiecentrum een ideale plaats.

Het Parochiecentrum beschikt over:

• Zaal 1 met een capaciteit van 60 personen = buffet
  • Zaal 2 met een capaciteit van 60 personen
  • Een goed uitgeruste keuken (fornuis, 2 warme luchtovens, microgolf, afwasmachine, friteuse, 2 frigo's, diepvriezer, dubbele spoelbak, enz...)
  • Bestek, borden, tassen en glazen voor 120 personen.
  • De tuin is ook beschikbaar voor eventuele BBQ's

Zalen 1 en 2 kunnen ook als één geheel gebruikt worden. Wij werken niet met een vaste kok of traiteur zodat u een vrije keuze heeft.

Bellen kan ook Michel Wierinckx  0491 22 57 89